Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
“Pure Leverage” naudas pelnīšanas plāns
Publicēts 21. maijā, 2014.
Atalgojuma modelis darbojas sekojoši:

1) Pirmajā mēnesī par katru cilvēku, kuram esi rekomendējis šo produktu komplektu ar mūsu sistēmas palīdzību – Tu saņem 100% komisijas. Tas tiešām ir tik vienkārši kā izklausās. Piemēram, Jānis iestājas Tavā komandā iepazīstoties ar ”Naudas Formulas” piedāvājumu un iegādājas produktu par 25$ un šo samaksu par PRODUKTU saņem TU 100% apmērā. Kompānija pirmajā mēnesī Tev par šo cilvēku izmaksā 100% komisijas maksu.


2) Otrajā mēnesī kompensācijas plāns uz konkrēto cilvēku (mūsu gadījumā Jāni) mainās, lai Tu varētu saņemt arī komisijas no Jāņa komandas biedriem, piemēram, nevis tikai no Jāņa.
Detalizētu informāciju par to kā darbojas kompensācijas plāns otrajā mēnesī, lai Tu varētu saņemt $ neierobežotā līmeņu dziļumā var atrast Pure Leverage mājaslapā – Pure leverage biznesa plāns
Tātad, ja kārtīgi izpētīji mūsu doto linku, kurā tiek detalizēti izskaidrots kā strādā kompensācijas plāns otrajā mēnesī uz konkrēto cilvēku, tad Tev vajadzētu būt skaidram, ka šajā biznesa plānā Tu saņemsi $ arī par to, ja Tavā komandā iestāsies kāds cilvēks kaut desmitajā vai simtajā līmenī. Tu saņem samaksu par katru cilvēku, kurš iestājas kaut kur zem Tevis.


Tātadē par kompensācijas plānu otrajā mēnesī uz konkrēto cilvēku: Tu saņemsi 50% no sava tiešā partnera kopējās peļņas (Pirmā līmeņa partnera) un 50% proporcionāli sadalot uz visu pārējo cilvēku peļņas, kas ir zem šī cilvēka ( kaut vai vairāki simti cilvēku). Ja arī pašlaik visu neizproti līdz galam, tas nekas, vienkārši apzinies to, ka Tev tiks samaksāts par katru cilvēku, kurš iestāsies kaut kur zem Tevis, kaut arī pats viņu nebūsi personīgi aicinājis biznesā! Tas nozīmē – regulāri pasīvie ienākumi katru mēnesi atkal un atkal, arī pēc tam kad būsi pārtraucis virzīt šos produktus. Ja Tavi partneri strādā un cilvēki, kuriem esi rekomendējis šos produktus, tos izmanto, Tu vari paņemt brīvdienas. Neviens darbs vai bizness šādu iespēju līdz šim mums nespēja nodrošināt.


Šis atalgojuma plāns ir tiešām ļoti jaudīgs, jo kā gan savādāk ”Naudas formulas” lietotājiem izdotos nopelnīt vairākus simtus Ls jau pirmajā nedēļā? Mēs nekad agrāk neesam redzējuši tik iespaidīgus rezultātus kādus redzējām piedaloties “Pure Leverage” biznesā apvienojumā ar ”Naudas formulu”. Mēs ticam, ka tas notika tāpēc, ka tika piedāvāti tiešām kolosāli produkti par ļoti zemu cenu (zemākā cena tirgū) + jaudīgākais biznesa plāns kāds jebkad ticis izveidots, kurā tiek izmaksātas 100% komisijas partneriem + pārdošanas sistēma, kura piesaista cilvēkus Tavā vietā 24/7. Iestājoties komandā, Tu sāc pelnīt naudu 95% autopilotā!




Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: