Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Vai esi gatavs uzzināt informāciju, kā cilvēki no Latvijas pelna vairākus simtus eiro nedēļā?
Publicēts 20. maijā, 2014.
Cilvēki, kuri lieto ārzemju latvieša izstrādāto pārdošanas sistēmu Pure Leverage – pelna vairākus simtus eiro nedēļā, liela daļa atzīst, ka agrāk viņiem šādus rezultātus nav izdevies iegūt pat vairāku mēnešu garumā. Pure Leverage naudas formulas projektā piedalās un pelna studenti, bezdarbnieki, dažādu profesiju pārstāvji, mājsaimnieces.

Naudas formulai "Pure Leverage" nav svarīgi, kāda Tev ir izglītība, profesija vai pieredze, mūsu acīs visi ir vienādi, galvenā prasība, lai gūtu panākumus – vēlme mainīt savu dzīvi, kļūt finansiāli neatkarīgam, strādāt, kad vien vēlies un no kurienes vēlies. Svarīgi, ka Tev ir dators un interneta pieslēgums. Tādas ir mūsu ”prasības”, lai pieņemtu Tevi mūsu biznesa komandā un sniegtu Tev iespēju piekļūt ilgus gadus glabātajai naudas formulai.

Naudas formulas "Pure Leverage" mērķis ir dot iespēju visiem (ar vai bez pieredzes) pelnīt gribētājiem sākt veidot stabilus, ilgtermiņa pasīvos ienākumus internetā. Te runa nav par pāris desmit eiro mēnesī, bet gan par pāris simtiem eiro nedēļā. Naudas formula tika radīta, lai samazinātos bezdarbnieku skaits Latvijā un uzlabotos finansiālā labklājība katram cilvēkam, kurš sāks lietot mūsu sistēmu.

Kāpēc mums tas rūp? Tici vai nē, bet ne visi Latvijā dzimušie iedzīvotāji, kuriem ir izdevies dzīvē sasniegt finansiālu labklājību uz visiem citiem pēc tam skatās no augšas ar nicinājumu un nosodījumu (ej strādāt, neviens nav vainīgs, ka nemācies un neesi izglītots utt.). Mēs vēlamies apvienot savas zināšanas un pasniegt palīdzīgu roku arī pārējiem, kuriem ir vēlme, ko mainīt savā dzīvē. Arī mēs kādreiz bijām atkarīgi no Latvijas ”ne īpaši labā ekonomiskā stāvokļa”, izcili zemām darba algām. Arī mēs kādreiz bijām pavisam parasti cilvēki, kuri bija spiesti tikai noskatīties no malas uz ”100 gudrajām galvām”, kuri ērti sēdēja savos krēslos un izdeva likumus.

Naudas formula ir no A-Z izstrādāta pārdošanas sistēma, kurā Tev tiks nodemonstrēts ”soli pa solim”, kā sākt pelnīt 200+ eiro mēnesī izmantojot unikālu, līdz šim noslēpumā turētu naudas formulu”. Un nav svarīgi – vai Tev ir, vai nav pieredze interneta biznesā, mēs esam 95% darba jau esam paveikuši Tavā vietā, lai maksimāli samazinātu ”neizdošanās risku”.

Naudas formula ir automatizēta pārdošanas sistēma internetā. Viss, kas Tev ir jādara, lai sāktu pelnīt internetā – jāseko mūsu ”soli pa solim” norādījumiem, kurus var izpildīt ikviens ar primitīvām zināšanām par dotoru un internetu.Kāpēc gan neizmantot mūsu priekšrocības pār citām valstīm, kā ienākuma avotu nevis tikai kā izklaides un komunikācijas līdzekli? Lielākā problēma pašlaik Latvijā ir tāda, ka par interneta biznesu ir nepareizs un skeptisks priekšstats, kurš radies dēļ pāris indivīdiem pirms pāris gadiem, kuri pa visu internetu sūtīja mēstules, ka ”bizness internetā” principā ir muļķīgu reklāmu spaidīšana, naudas pārsūtīšana uz kādu kontu rindas kārtībā, mazas summas investēšana kādā ”biznesā”, kurā nevajag neko darīt un tādējādi varēsi sākt pelnīt internetā tūkstošus un vēl dažādi absurdi piedāvājumi.

Loģiski domājošam cilvēkam uzreiz bija skaidrs, ka tā nopietnu naudu pelnīt nav iespējams un ka tās visas ir pilnīgas muļķības. Un, tā arī mēs nonācām tādā situācijā, kādā esam tagad – reti, kurš saprot, kas vispār ir nopietns, ilgtermiņa interneta bizness (labā ziņa ir tāda, ka situācija diezgan strauji uzlabojas un turpinās dramatiski uzlaboties, kad cilvēki uzzinās par mūsu peļņas sistēmu).

Naudas formula "Pure Leverage" izmainīs cilvēku uzskatus par 180 grādiem – cilvēki, kuri būs saskārušies ar šo sistēmu, sapratīs, ka bizness internetā ir reālistisks, var pelnīt iespaidīgas summas un robežu nav. Naudas formula izmainīs interneta biznesu Latvijā uz visiem laikiem, mūsu sistēma pacels latiņu krietni vien augstāk, mēs izvirzīsim jaunus standartus.



Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: