Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Viss par “Pure Leverage” produktiem
Publicēts 20. maijā, 2014.
Pievienojoties Pure Leverage komandai, Tu iegūsi vērtīgus produktus, kuru izmantošana šodien, informācijas tehnoloģiju laikmetā ir priekšnoteikums labam un automatizētam biznesam.

Šie risinājumi Tev palīdzēs virzīt jau savu esošo produktu, pakalpojumu vai ideju. Tomēr pats galvenais ieguvums ir tāds, ka Tu šos produktus varēsi rekomendēt ar mūsu izveidoto sistēmu citiem, pelnot līdz pat 100% komisijas.


Bloga platforma. Pure Leverage piedāvā ļoti profesionāli izstrādātu bloga platformu, kurā jūs varēsiet rakstīt par jebkādu tēmu, biznesu, produktu utt… Lielākais ieguvums no šī bloga būtu tāds, ka Tavi veidotie raksti parādītos Googles meklētājā krietni vien augstāk, ja Tu izveidotu savu blogu no nulles.

Googli mūsdienās lieto praktiski visi cilvēki, tad iedomājies, kādu ieguvumu Tu gūtu, ja tieši Tavi raksti googles meklētājā parādītos augstāk par citiem un cilvēks, kurš googlē meklē info, nokļūtu tieši tavā blogā un tādējādi iegādātos produktu vai iesaistītos kādā biznesā tieši pateicoties Tev.

Personīgi mēs, ar bloga palīdzību vien, interneta biznesā esam nopelnījuši vairākus tūkstošus, nodibinājuši kontaktus ar vairākiem simtiem cilvēku un panākuši to, ka cilvēki mūs atpazīst, uzticas un līdz ar to vēlas ar mums sadarboties – vai tad tas nav tas, ko vēlies arī Tu?

Lai sāktu lietot šo blogu, Jums nav nepieciešamas specifiskas zināšanas, šeit viss ir vienkāršots un pāris minūtēs jau esam gatavi, lai sāktu veidot savu blogu.P.s. Šādu veida bloga platformu arī piedāvā pasaulē labi zināmā kompānija ‘”Empower Network” prasot par šo produktu vien 25$ mēnesī, bet “Pure leverage”, tas ir tikai viens no daudzajiem produktiem, kurš ietilpst cenā.



E-pasta mārketinga platforma.Visiem ir skaidrs, ka tie, kuri lieto internetu, tiem ir arī savs epasts. Padomājiet, kādas Tev būtu iespējas nopelnīt, ja Tev būtu pieeja konkrēto cilvēku auditorijas primārajiem epastiem?

E-pasta mārketinga platformas dod iespēju iegūt šādas epasta adreses, grupēt tās un ar vienu klikšķi nosūtīt kaut simtiem, tūkstošiem cilvēku vienā acumirklī ziņu. Ar e-pasta mārketinga platformu Tu vari izveidot personificētas e-pasta kampaņas tā, lai tas nebūtu spama kampaņas. Šādas tehnoloģijas ir vienīgais veids, kā legāli izsūtīt vēstules lielām cilvēku masām. Šo sistēmu mēs izveidojam, lai parādītu reālu piemēru, cik jaudīgs var būt legāls e-pasta mārketings, ja apgūst, kā to korekti pielietot.

“Pure leverage” e-pasta mārketinga platforma ļauj ievākt līdz pat 10000 cilvēku e-pasta adreses (ir iespēja palielināt), līdzīgas kompānijas par par šādu pakalpojumu prasa vairāk kā 50 $ mēnesī.
Latvijas epasta mārketinga kompānija par šādu piedāvājumu vien prasa 50 eiro mēnesī.


Video e-pasta mārketinga platforma. Šis ir mazliet savādāks epasta mārketinga veids, kuru nepiedāvā standarta epasta mārketinga kompānijas. Visiem ir skaidrs, ka mūsdienās video spēlē ļoti nozīmīgu lomu, lai uzrunātu cilvēkus. Ko Tu labāk izvēlies – lasīt vai skatīties filmu, video?Ideja šim produktam ir tāda, ka ar pāris ”klikšķiem” vari izveidot uzrunājošu ”mini web lapu”, kurā vari ievietot jebkādu, tekstu, video un nosūtīt to saviem partneriem, klientiem pāris sekunžu laikā. Ticiet mums, šādi Jūs viņu uzmanību piesaistīsiet krietni efektīgāk, nekā aizsūtot standarta Youtubes linku – nedari tā kā pārējie, esi atšķirīgs un radošs, ja vēlies, lai Tevi ievēro un ieklausās.


E-konferenču istaba. Mūsdienās, tas jau paliek standarts – vadīt un veidot konferences online, jo tādējādi var ietaupīt cilvēku laiku un naudu (atkrīt lieki tēriņi, lai nokļūtu līdz konferences, apmācības vietai). Tu saņemsi savu konferenču istabu, kurā varēsi apmācīt savu komandu, vadīt apmācības vai prezentēt kādu produktu. Šajā konferences istabā tiek iekļautas 100 ”sēdvietas”, tas nozīmē,ka vienlaikus varēsiet uzrunāt līdz pat 100 cilvēkiem ”tiešraidē”. Citas kompānijas par šādu produktu prasa mēnesī 50$-100$, bet “Pure Leverage” šis ir tikai viens no daudzajiem produktiem. Arī mēs lietojam šo produktu, lai vadītu tiešās apmācības online saviem partneriem!


Tavai zināšanai – konferenču zāle, kura ietilpst mūsu produktu sarakstā ir tirgū jau pieejama vairākus gadus un tā pašlaik ir pasaulē un pat Latvijā visvairāk izmantotā konferenču zāle, lai vadītu online prezentācijas, seminārus, apmācības. Šī konferenču zāle pirms vairākiem gadiem tika izveidota, kā atsevišķs produkts (un vēljoprojām ir pieejams), bet pašlaik tiek piedāvāta arī Pure leverage produktu sarakstā uzlabotā versijā!



Profesionālas apmācības kā ar šo biznesa instrumentu palīdzību sākt pelnīt internetā. Kompānija piedāvā tiešām ikvienam nepieciešamas apmācības (kuras katru nedēļu tiek papildinātas) kā ar mūsu instrumentiem iespējams pelnīt internetā. Ar to, ka Tev būs šie produkti vien nepietiek, Tev viņi ir jāmāk pielietot, lai gūtu vēlamos rezultātus – par to ir padomāts.


Papildus tam, vēl regulāri tiek veidoti mācību video un sekojošas konferences: – kā pelnīt vairākus tūkstošus mēnesī izmantojot tikai facebook mārketingu;- Kā uzrunāt cilvēkus, lai viņi vēlētos ar Tevi veidot biznesu;- Ļoti daudz kompānija runā par psiholoģisko pusi, kas spēlē nozīmīgu lomu, lai Tu varētu būt sekmīgs interneta biznesā. (kā pareizi pārdot produktu, piesaistīt cilvēkus biznesam utt.)


Mūsuprāt, lielākais ieguvums no šīm apmācībām ir tas, ka bieži notiek konferences ar Pure Leverage līderiem (cilvēkiem, kuri mēnesī pelņa jau desmitiem tūkstošus $ un viņi tiešām visu sīki un smalki stāsta ko un kā viņi dara, kādas taktikas izmanto, lai sasniegtu tādus rezultātus kādi ir viņiem – viss ir atkarīgs tikai no mums vai vēlēsimies viņos patiesi ieklausīties un censties apgūt viņu taktikas.


Komentāri (2)
Smaida: ka pievienoties Pure Leverage pelnitajiem?
25/05/2014 16:56
VESMA: Velos uinat ko vairak par so e-darbu un velos apgut ko jaunu
04/06/2014 09:41
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: